apapun x boleh :/

assalammualaikum kepada semua hamba allah ~ hihi 

hari ni , last update blog untuk minggu ne sebab esok balik asrama dah :( ee , x sabar pulak sy mau balik jumpa kawankawan mau mandi samasama mau nyanyi , mau begilaaa mau bca quran . semua laa baa samasama  hahai hari ni mcm besa laa xda benda best pun yg ada cuma dpt penyakit . huh ! dugaan :( gatal gilaa badan sy malam ni , rasa mau ngis pun ada babe . ohoho okey lupakan , besa laa tuu dugaan allah . yg penting sabar seja ubatnya tuu :') 

ada ceta yang bikin panas lupa plak mau ksi taw . ee bikin geram berabis laaa :/ arghh ! rasa macam mau tumbuk2 jaa urg yg x sedar diri tuu ada kaa patut cakap bukanbukan dgn kakak sy . amboi ! dy pikir dy handsome laa mau ckp gtuu dgn sys sy . B***H laa dy . geram sgttt laa sma c capital F ne . kalau jumpa nnty rasa mau tampar2 kepala dy jd miring . HUHU ! apapunxboleh !



         
pada capital F tuu , sy minta maaf jugak kerana terkasar bahasa disini , tapiiii bahasa kau lagi kasar terhadap kakak sy . so cpt2 laa minta maaf dgn sys sy ek ? ! :) peace ~ tyme go to bed !        jummmm modop kitaa , esok mau bngun awal sebab mau packing lagi harhar :D gudnyte all ~ sweet dream :) jika masih hidup , kita jumpa lagi wahaha xD muahh !

3 comments:

  1. Wa alaikumnassalam...! Ijin mampir doang lsambil liat liat

    ReplyDelete
  2. anna : okey dowkey :)


    jay : hihi , thanks ya :)

    ReplyDelete

dah abis baca erk ? baa , COMENT laa sikit pun jd haha :D